۱۳۹۲ آبان ۶, دوشنبه

وارد شدن مسیح به اورشلیم بر روی کره الاغ

پیشگویی زکریا در ارتباط با آمدن نجات دهنده در عهد عتیق - زکریا باب ۹ آیه ۹

ای مردم صهیون شادمانی کنید! ای اهالی اورشلیم از خوشی فریاد برآورید! زیرا پادشاه شما با پیروزی و با فروتنی سوار بر کرّه الاغی پیش شما می آید.


-------------------------------------------------------------------------------------------------

رهبران یهود عیسی را به کفر متهم کردند. بعد، در حضور پنطیوس پیلاطس یهودیان بدو جواب دادند که ما شریعتی داریم و موافق شریعت ما واجب است که بمیرد زیرا خود را پسر خدا ساخته است. پسر خدا بودن یعنی طبیعت خدا را داشتن. پسر خدا بودن یعنی "از خدا" بودن. ادعای داشتن طبیعت خدا یعنی ادعای خدا بودن، برای رهبران یهود کفر بود.


۳ نظر:

  1. زیرا خداوند می‌فرماید که دیگر بر ساکنان این سرزمین رحم نخواهم کرد. اینک هر یک را به دست همسایه و به دست پادشاهش تسلیم خواهم نمود. آنان این سرزمین را با خاک یکسان خواهند کرد، و من آنان را از چنگ ایشان نخواهم رهانید.»

    پاسخحذف
  2. در واقع در این جملات نقل قولی از زکریای نبی نقل شده که نویسنده انجیل متی کاملا غلط فهمیده یا به عمد نادرست نقل کرده زکریای نبی می گوید ای دختر صهیون بسیار شادمان باش و ای دختر اورشلیم گلبانگ بکش اینک پادشاه تو به تو می اید او عادل و رهاننده است و متواضع که بر حمار یعنی بر کره خر سوار است اما ببینید که نویسنده انجیل متی چگونه انرا تحریف کرده و می گوید دختر صهیون را گویید اینک پادشاه تو نزد تو می اید با فروتنی و سوار است بر حمار ماده وبر روی یک کره خر فرزند یک الاغ ماده براستی چه شباهتی وجود دارد بین وارد شدن پادشاه بنی اسراییل که با تواضع برای رهایی یهودیان و بازسازی خانه خدا سوار بر کره خری وارد شده انهم در زمانی که بنی اسراییل می کوشند معبد اورشلیم و شهر تخریب شده را از نو بسازند در حالی که اقوام همسایه اشان با انان مخالفند و از پیشرفت کارشان جلوگیری می کنند با ظهور 520 سال بعد عیسای ناصری که دو اولاغه وارد اورشلیم شده تا هنوز کاری نکرده طبق عقیده کلیسای ثالوث ناجوانمردانه به صلابه کشیده می شود انهم در زمانی که اورشلیم شهری ثروتمند بود

    پاسخحذف
  3. منظور از پادشاه در جملات بالا یکی از رهبران وسران بزرگ یهود چون زربابل یا عزرا یا نحمیاست که برای شادی و شادکامی قوم یهود قدمهایی برداشتند-

    پاسخحذف