۱۳۹۲ مهر ۸, دوشنبه

قرآن، کتب آسمانی و تحریف

قرآن تنها کتاب آسمانی که تحریف نشده؟

یکی از ادعاهایی که ما را از تحقیق بیشتر در مورد دین مسیحیت باز میداره ادعاییه که به گفته آن همه کتاب های پیشن از جمله تورات و انجیل تحریف شده اند و نکته جالب در مورد این ادعا این است که اولا در قرآن چنین ادعایی نشده بلکه حتی در سوره یونس آیه 94 گفته شده که اگه شک دارید برآنچه که نازل شده از کسانی که کتاب های آسمانی پیشین را خوانده اند بپرسید و همچنین در چندین آیه گفته شده که بشارت این دین و پیامبر در تورات و انجیل داده شده. سوال مهمی که اینجا پیش میاد اینه که آیا مسلمان ها کتاب های پیشین رو قبول دارند یا نه؟ اگه جواب بله هست پس خیلی خوبه چون که میتونیم به تحقیقات ادامه بدیم اما اگه جواب نه هستش دیگه نمیشه ما بیاییم بگیم بشارت داده شده ولی تحریف شده این ادعا در واقع نه تنها ضعف خداوند رو نشون میده که نتونسته از آیاتی که نازل کرده محافظت کنه بلکه من رو یاد اون ضرب المثل معروف میندازه که میگه به روباهه گفتن شاهدت کیه گفت دمم!

آیا قران عربی واقعا فقط یکی است و تنها کتابی است که به صورت معجزه آسا تغییری در آن نشده است؟

جواب هر دو سوال خیر هستش. اگه تحقیق نکردید یا در مورد این قضیه اطلاعی ندارید پیشنهاد میکنم حتما این کار رو بکنید. قرآن در زمانی که به گفته مسلمان ها نازل شده به صورت شفاهی بوده و مهمتر از همه چیز به زبان کوفی بوده و در قرن ششم زبان عربی هنوز وجود نداشته. اولین قرآن ها سال ها بعد از مرگ محمد پیامبر این دین به صورت کتبی نوشته میشه و آن هم به زبان کوفی. قرآن های عربی امروز در واقع از هفت قاری متفاوت و چهارده روایت گوناگون تشکیل میشه. البته تفاوت این قرآن ها تفاوت چشم گیری نیست اما نکته جالبی که در مورد آن است اینه که اگه خدا قرار بود معجزه نهایی اش یک کتاب باشه آیا از زبان اصلی آن کتاب حمایت نمیکرد؟ آیا همین تفاوت های کوچیکی که بین قرآن های امروزی هست نشان دهنده شکست خدا یا همون به قول مسلمان ها الله نیست؟ اما آیا کتاب های دیگری هم وجود داره که تحریف نشده باشه؟ بله، مهم ترین این کتاب ها تورات هستش که به زبان عبری نوشته شده حدود 3400 سال پیش و به گفته یهودی های امروز هنوزه هنوزه فقط و فقط یک تورات به زبان عبری وجود داره. و یهودی ها نسلشون هنوز منقرض نشده همشون از دم زبان عبری رو بلدن و بعد از جنگ جهانی دوم و واقعه هولوکاست زمانی که تمام دنیا دست به دست هم داده بود تا نسل یهودی رو منقرض کنه اما نتوست و این خودش یک معجزه هست به نظر من.

آیا انجیل کتابی بود که به حضرت عیسی مسیح داده شده بود و تحریف شد؟ اصلا انجیل یعنی چه؟

برخلاف اون چیزی که در تعالیم اسلامی گفته میشه هیچ کتابی به حضرت عیسی داده نشده که بخواد تحریف بشه. انجیل یک کلمه یونایی و به معنی خبر خوب هستش. همون طور که میدونیم حضرت عیسی 12 یار داشت که مسولیت اونها پخش کردن انجیل یا همان خبر خوب در میان یهودیان بود. حالا خبر خوب چی بود؟ ظهور منجی یا همون ظهور مسیح و کامل کردن دین. انجیل هایی که امروز مورد قبول مسیحیان هست انجیل های چهارگانه متی، مرقص، لوقی و یوحنا میباشند. این انجیل ها مجموعه نوشته هایی هستند که توسط یاران حضرت مسیح در قرن یک میلادی نوشته شده اند. البته انجیل های دیگری هم هستند ولی دلیل اینکه ما از خواندن آنها صرف نظر میکنیم اینه که چیزی نیست در انجیل های دیگه که در انجیل های چهارگانه از قلم افتاده باشه. و البته انجیل های قلابی هم هستند که هر از چندگاهی ازین ور و اون ور پیدا میشن که البته تاریخ دانان قدمت این انجیل ها رو به هیچ عنوان به اندازه قدمت انجیل های اصلی نمیدونند. مثلا انجیل بارناباس که با تعالیم اسلامی هم سازگار است، حتی در مورد ظهور امام مهدی در آن صحبت شده است. اما به گفته تاریخدانان این انجیل در قرن 15 و 16 نوشته شده و کاملا جعلی به حساب میاد و گفته میشه که اصلش به زبان های ایتالیایی و اسپانیایی هستش. نکته جالب دیگه اینه که این انجیل بعد از حمله مسلمان ها به اسپانیا پیدا شد.

آیا به جز تورات و انجیل ها و زبور کتاب های آسمانی دیگری هم هستند؟

بله. مجموعه کتاب های دین یهودیت بسیار زیاد است و تورات و زبور بخش کوچکی از آن است. این مجموعه کتاب ها تنخ نامیده میشه که با پیدایش و خروج شروع میشه و با زکریا و ملاکی تموم میشه. پیدایش و خروج قسمتی از تورات هستند. تمامی این کتاب ها در دین مسیحیت به عنوان عهد عتیق شناخته میشه و بیش از 300 پیشگویی در مورد منجی یا همان مسیح موعود در لا به لای این کتاب ها وجود داره. در مجموعه عهد جدید انجیل های چهارگانه و نامه های یاران حضرت عیسی به ملت ها و کیساهای تازه تاسیس شده مختلف و همچنین مکاشفات یوحنی در مورد وقایع آخر زمان هست که در قرن پنجم توسط همه مسیحیان در دنیا به عنوان مجموعه نوشته های عهد جدید قبول شد و از آنها نگهداری شد تا امروز که به دست ما رسیده و به بیش از 100 زبان زنده دنیا ترجمه شده.

نتیجه گیری و خلاصه

هدف از این بحث این بود که ما باید به کتاب ها و نوشته های دین قبلی ایمان داشته باشیم تا بتونیم با استفاده از اونا دین جدید رو اثبات کنیم وگرنه اگه قرار باشه هرکسی بیاد و یک دین جدیدی بیاره و بگه که این دین دنباله دین های قبلیه ولی نوشته های قبلی رو قبول نکنه و بگه تحریف شده، قضیه میشه همون روباهه و دمش! و نکته جالب اینجاست که در تعالیم اسلامی به چندین جمله و آیه در نوشته های قدیمی اشاره شده و ادعا شده که اینا بشارت و پیشگویی در مورد حضرت محمد و اسلام هستش که البته باز هم به این جمله ها و آیه ها که از داخل متن بیرون کشیده شده تهمت تحریف هم زده میشه. البته ما یک به یک این چندین آیه رو در آینده بررسی خواهیم کرد و با دلیل و منطق اثبات خواهیم کرد که هیچ کدوم اون معنی رو که در اسلام بهشون داده شده ندارن و در واقع حتی یک بچه کلاس ابتدایی هم با خوندن کامل متن متوجه میشه که این ادعاها کاملا بی اساسه.

۱۳۹۲ مهر ۷, یکشنبه

آیا مسیحیان مشرک به حساب می آیند؟

آیا مسیحیان مشرک هستند؟

حتما برای همه ما ایرانی ها، مخصوصا ایرانی های مقیم خارج از ایران پیش اومده مواقعی که یک مسیحی یا کشیش به ما نزدیک میشه و سعی میکنه دوستی برقرار کنه و یا ما رو به کلیسا دعوت میکنه، اما اکثریت ما از جمله اینجایب در همه این مواقع دست رد زدیم به این طور دعوت ها به دلایل مختلف. مهم ترین این دلیل ها همون طور که شما هم شاید دارین الان بهش فکر میکنید، لقب پسر خدا که به حضرت عیسی مسیح داده شده هست. خوب با توجه به تعالیم دین اسلامی این حرف کفر و شرک هستش و ما باید از اینطور افراد فاصله بگیریم.

بله دوستان همین یک دلیل برای خیلی از ماها کافیه که بهونه ای بشه برای قبول کردن تمام چیزهایی که در دین اسلام تعلیم داده میشه. اما آیا این دلیل منطقیه یا یک چیزیه که توسط بعضی ها به یک مشکل بزرگ تبدیل شده تا چلوی ما سدی قرار بده که دیگه نریم و گوش بدم ببینیم مسیحیا حرف حسابشون چیه آخه؟ متاسفانه من این سد رو جلوی خودم نمیدیدم و فکر میکردم که گوش نکردن به حرف زدن مسیحیا به صلاح خودمه و در واقع مسیحیا حرفی برای گفتن ندارن تا زمانی که به یک پیامبر میگن پسر خدا و در واقع تفاوت اصلیه مسیحیت و اسلام همین شرک گفتن اونهاست. اما بعدها به من ثابت شد که این طور نیست و من اشتباه میکردم. برای اینکه به شما کمک کنم تا بتونید این سد بزرگ رو از جلوتون بردارید و شاید بتونید بهتر ببینید بعدش که آیا تفاوت مسیحیت و اسلام همینی که ما فکر میکنیم هستش یا اینکه نه، یک سری سوال براتون مطرح میکنم و اگه به این سوال ها خوب فکر کنید این سد برداشته میشه و بعد ما میتونیم در مورد مسائل و تفاوت های اصلی صحبت کنیم. در واقع تفاوت هایی که باعث شدن من دین اسلام را ترک کنم و مسیحی بشم.

سوال های اساسی - این ها فقط یک مشت سواله و به هیچ عنوان قصد توهین یا قضاوت در هیچ کدوم وجود نداره

آیا شما شیعه هستید؟ اگر پاسختون بله هستش، روزی چند بار میگین اشهد ان علی ولی الله؟ آیا حضرت علی رو که یک آدمیزاد بوده ولی خدا دانستن شرک نیست؟ آیا میدونید که  مشکل اصلی سنی ها با شیعه ها سر همین یک جمله هستش که میگن مملو از شرکه؟ سنی یا شیعه، مگر بت پرستی حرام نیست؟ مگر گناه کبیره نیست؟ آیا سجده کردن به سمت کعبه که بتی بیش نیست و به دست آدمیزاد درست شده بت پرستی به حساب نمیاد؟ آیا رفتن به امام زاده ها و بوس کردن در و دیوارها بت پرستی به حساب نمیاد؟ در سوره توبه آیه 30 نوشته شده که یهودیا میگن که عزیر پسر خداست، آیا میدونید که چنین ادعایی کاملا کذب هستش؟ آیا میدونید که یهودیا میگن و توسط پیامبران گفته شده که همه انسان های قوم یهود فرزندان خدا هستند؟ در واقع یهودیا میگن همه ما فرزند خدا هستیم و مسیحی که وعده آمدن آن در کتاب انبیاء آمده پسر یا فرزند ویژه خدا خواهد بود. که البته با ظهور حضرت مسیح این قضیه روشن شد که فرزندان خدا آنهایی نیستند که از یهودی به دنیا میان بلکه هرکسی که ایمان بیاره فرزند خدا خوانده خواهد شد. حالا جدایی ازین حرفا، ببینم مگه خداوند همه ما را نیافریده؟ پس چه طور میتونه این حرف شرک یا کفر باشه؟

جواب بنده به این سوالات اینه که شما کافیه به شعر موسی و شعبان مراجعه کنید بعد می بینید که خداوند همون طور که این چیزا رو به نظر بنده کفر و شرک به حساب نمیاره، چه طور ممکنه که لقبی رو که خود خدا به حضرت عیسی مسیح داده شرک و کفر به حساب بیاره؟ لابد میپرسید که کی این لقب رو خدا به حضرت مسیح داده؟ به جواب این سوال هم می رسیم ولی فعلا هدف اول من اینه که این سد بزرگ و کاذب بره کنار از جلوی دید ما تا بعد بتونیم بهتر در مورد این دین تحقیق کنیم و به نتیجه برسیم.